La màgia inspira la nova edició del Parc de Nadal

1272

Del 27 al 30 de desembre tindrà lloc, al Poliesportiu Municipal, una nova edició del Parc de Nadal, que aquest any està inspirat en el món de la màgia. Podran participar-hi menors des de 0 a 15 anys, en horari de 17:00 a 20:00 hores i per un preu de 1,50 euros per entrada.

El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha indicat que aquest any hi ha moltes novetats quant a activitats, que inclouen des d’una zona d’spa per a xiquets i xiquetes, fins a espectacles de màgia, competicions amb escombres o tallers de robòtica o terrisseria.

Creiem que és una programació molt atractiva i pensada per franges d’edat. Convidem per això a tots els pares a portar els seus fills al Parc de Nadal per a gaudir de tot el que hi ha programat“, ha assenyalat Albella.

El regidor ha recordat que, com en anys anteriors, hi haurà altres serveis com una zona per a canvi de bolquers o un aparcament de cotxets de bebé per donar més facilitats als pares.

Per la seua banda, Rubén Querol i Núria Monzón, en representació de l’empresa que organitza aquest esdeveniment, han destacat que s’ha treballat per aconseguir una programació amb activitats que no només siguen divertides, sinó que també puguen transmetre valors i siguen un bon referent per als més petits.

En aquest sentit, han esmentat els tallers de cuina, enfocats a la realització de receptes per a una alimentació saludable. També hi haurà jocs esportius i d’intel·ligència, així com espectacles diaris de màgia, zumba o contacontes.

Tot això estarà organitzat en funció de l’edat, en tres grups: un per a menors de 0 a 3 anys, amb una ludoteca i zona de pintacares; una per a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys, que podran relaxar-se i arreglar-se aquest Nadal a l’spa i assistir als tallers; i l’últim per a joves fins els 15 anys, els quals podran realitzar activitats més esportives en el Poliesportiu Municipal.

Compartir