La Magdalena 2019 comença la seua agenda d’activitats en el Palau Provincial de la Diputació

624

Les festes de la Magdalena 2019 han iniciat aquesta vesprada la seua agenda d’activitats en el Saló de Recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló. El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha participat en aquesta convocatòria com a part del suport que brinda el Govern Provincial a les festes fundacionals de Castelló, un treball que abandera l’impuls que dóna la Diputació a les festes i tradicions de tots els pobles de la província.

“És l’acte de benvinguda del nou cicle fester, en el qual la reina Natalia Palacio i la reina infantil Natalia Collazos acolliran a totes les dames i padrines dels diferents sectors gaiateros de la ciutat de Castelló. És una mostra més del compromís del Govern Provincial amb les festes més tradicionals de la capital, que són també motiu d’orgull per a tots els veïns de la província de Castelló”.

Cal tindre en compte que la Diputació contribueix amb la promoció turística de les festes de la Magdalena declarades Festes d’Interés Turístic Internacional, i manté una estreta col·laboració amb els diferents agents implicats en la seua celebració.

Compartir