La Guia Gastronòmica d’Alacant 2019 potencia a la província com a destinació turística

1159

Una eina més per a potenciar els atractius d’Alacant i província com a destinació turística. Així ha sigut presentada aquesta vesprada la Guia Gastronòmica d’Alacant 2019, un llibre de xicotet format amb 180 pàgines i amb capítols afegits sobre Cocteleria i Vins.

Carlos Corredor és el coordinador d’aquesta aportació que arriba en aquest exercici a la seua huitena edició, amb suport de la Regidoria de Comerç i Hostaleria que dirigeix Marisa *Gayo, del PP. Alguns tècnics municipals, en representació de l’Ajuntament, han assistit a l’acte, desenvolupat a la sala Àmbit Cultural.

El cuiner Kiko Moya, ànima de L’Escaleta, de Cocentaina, distingit amb 2 Estreles *Michelín i 3 Sols Repsol, ha intervingut en la presentació per a ressaltar l’alta qualitat dels establiments que conformen la Guia, que estarà present en les fires nacionals i internacionals del sector, segons han declarat en l’acte.

Tant Carlos Corredor com Kiko Moya han al·ludit a la meritòria labor desplegada aquests anys de darrere pel xef internacional Joel *Robuchon a favor dels sabors alacantins pel món. *Robuchon, amb un dels seus establiments oberts a Nova York i amb casa a Calp, ha mort recentment i la Guia ha sigut concebuda en el seu homenatge.

Corredor ha inserit en la mateixa com a pròleg un escrit de Robuchon. En un dels seus paràgrafs anota en referència a Alacant: “Valore tant la costa com l’interior d’aquesta província d’Alacant, tan plena de meravellosos productes que són per al meu essencials per a menjar i cuinar bé” (…). ”Aquesta regió que tant estima és per a mi una recompensa, un jardí del *Edén”.

El coordinador de la Guia ha indicat que s’han editat 60.000 exemplars i que podrà ser descarregada en pròximes dates des de la web municipal: www.alicante.es

Compartir