La Fundació Albinegra i el València signen un conveni per a potenciar les seues pedreres

1363

La FUNDACIÓ ALBINEGRA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, entitat que gestiona la pedrera del CD CASTELLÓ, i el VALÈNCIA CLUB DE FUTBOL *SAD han subscrit un Conveni de Col·laboració Social i Esportiu.

Amb la signatura d’aquest acord, totes dues entitats conjuminen esforços per a treballar conjuntament en la millora contínua de la formació que reben els jugadors i tècnics de les categories del futbol base (fins a l’edat de Juvenils), així com col·laborar en el desenvolupament d’activitats d’àmbit social i/o esportiu promogudes per cadascuna de les entitats.

L’acord ve a impulsar i consolidar la bona relació històrica entre tots dos clubs en matèria de formació i desenvolupament del talent de futbolistes de la Comunitat Valenciana. Alguns d’ells són ben recordats i volguts per totes dues aficions, com són els casos de Pablo Hernández i Ángel Dealbert, els qui hui formen part de la direcció del Club Albinegre, i altres jugadors com Gaizka Mendieta, Enrique Saura, Robert Fernández, Fernando Gómez Colomer, Pedro Alcanyís o Juan Bautista Planelles, clars referents tots ells del futbol valencià i castellonenc.

Compartir