La Fundació Albinegra celebra ‘Un día en albinegro’

1694

Aquest matí ha tingut lloc la segona edició de ‘Un día en albinegro’, una xarra-col·loqui on diverses figures vinculades a la història del CD Castelló han comentat la seua gestes repletes de albinegrisme.
El 10 de novembre del 2019 serà recordat per la família albinegra. L’Hotel Intur ha acollit una conferència organitzada per la Federació de Penyes del CD Castelló (FEDPECAS) i la Fundació Albinegra del CD Castelló que ha girat entorn de dos moments de glòria recents de la història del club albinegre: la temporada 2002/03 -també coneguda com ‘l’any del rècord’– i la penúltima temporada del CD Castelló en Segona Divisió.
Marcos Estruch, Juanjo ‘El Bàrbaro’, Julián Palacios, Pepe Mora i Paco *Salillas han vingut en representació d’aquella plantilla que va realitzar la temporada ‘del rècord’ en Segona B. Per part seua, quatre futbolistes que van fregar l’ascens a Primera Divisió en el penúltim any de l’ascens a Segona també han assistit a aquest magnífic dia com són Mario Rosas, Ángel Dealbert, Aurelio Santos i ‘Huracà’ Tabares. Finalment, no ha pogut fallar un dels futbolistes que va tindre sota les seues ordres a tots aquests futbolistes i que, a més, va defensar amb orgull la samarreta del CD Castelló en el seu últim any en la màxima categoria del futbol espanyol: Emilio Isierte.
El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, no ha volgut perdre’s aquest emotiu dia que ha compartit amb els polítics de la ciutat. L’acte també ha tingut una picada d’ullet cap a Eliseo Ramos, una llegenda albinegra, on se li ha homenatjat com mereixia l’ocasió. Per a culminar el dia, tots ells assistiran a la trobada del CD Castelló d’aquesta vesprada davant l’Hèrcules perquè els ‘orelluts’ busquen la victòria i seguir en la zona alta de la taula. ‘Un dia en *albinegro’, un dia per a recordar!

Compartir