La Diputació s’adhereix al projecte “Connecting Regional and Local Administrations to Spanish eIDAS node”

556

La Diputació de València participa en el projecte europeu “Connecting Regional and Local Administrations to Spanish eIDAS Node” que permet als ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Europea tenir accés als serveis electrònics mitjançant la identificació electrònica dels seus respectius països, d’acord amb la regulació europea per a la identificació electrònica de les persones, també coneguda com eIDAS.

La coalició formada per la pròpia administració provincial, la Universitat de València, la Junta d’Extremadura, la Diputació de Ciudad Real i el Ajuntament de Rivas (Madrid), duran a terme la connexió de les seues respectives seus electròniques amb el nodo eIDAS, que està integrat dintre de la plataforma Cl@ve 2.0, permetent a les administracions prestar serveis electrònics a la ciutadania dels països membres de la Comunitat Europea.

El diputat responsable de l’àrea de Modernització, Iván Martí, ha destacat que “qualsevol ciutadà i ciutadana de la Unió Europea podrà utilitzar els serveis de la seu electrònica de la mateixa manera que els ciutadans espanyols. Això els permetrà relacionar-se de forma completa amb el seu ajuntament i accedir a tots els serveis electrònics que s’ofereixen”.

Este projecte s’emmarca dintre de la plataforma d’administració electrònica, iPobles, inclosa en la iniciativa de la transformació digital “Connecta València” de la Diputació.

Compartir