La Diputació promocionarà l’oferta turística dels 135 municipis de Castelló en FITUR per a atraure al màxim de turistes

1310
FITUR castello

El Govern Provincial atraurà l’interés tant de professionals com de públic final en un estand amb les últimes tecnologies
Martínez: “Hem treballat perquè el client trobe de la manera més senzilla totes les experiències que li oferix Castelló

La Diputació de Castelló promocionarà l’oferta turística dels 135 municipis de Castelló en FITUR amb l’objectiu d’atraure al màxim de turistes a la província de cara als pròxims mesos. Així, El Govern Provincial ha treballat fins a l’últim dels detalls amb tal de concentrar l’interés tant de professionals com de visitants en un estand visual que reunirà les últimes tecnologies, amb pantalles tàctils i una gran video-wall en la part frontal que projectarà de manera contínua imatges dels 135 municipis de la província, així com el vídeo turístic promocional.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “hem preparat tots els detalls per a fer d’esta edició de Fitur una gran experiència per al sector provincial. El nostre objectiu no és un altre que continuar generant noves oportunitats en els nostres pobles, i estem convençuts que la millor forma de fer-ho és treballant junts, de la mà dels municipis i del sector empresarial, i així ho hem fet”.

Per a aconseguir presentar l’oferta turística de tota la província i demanar el màxim d’interés professional i de públic final, l’estand provincial, de 163 metres quadrats de superfície, disposa en la seua part expositiva de nou mostradors que distribuïxen eixa oferta per producte turístic, sent els següents: costa i nàutica, turisme rural, turisme familiar, turisme de salut, turisme cultural i patrimonial, Castelló Terra de Festivals, Castelló Escenari Esportiu, Castelló Ruta de Sabor: turisme gastronòmic, i empreses de turisme de la província de Castelló.
El client reclama facilitats per a trobar la informació que cada destí li oferix, i hem treballat perquè trobe de la manera més senzilla totes les experiències que li oferix la província de Castelló en els seus 135 municipis”, ha explicat Martínez.

Tot disposat per a millorar el rècord de 2017
FITUR marca este 2018 l’inici del calendari promocional amb més d’un centenar d’actuacions del Patronat Provincial de Turisme tant en el mercat nacional com en l’internacional per a millorar les ja de per si xifres de rècord del turisme en 2017 en la província de Castelló.

En eixe sentit, el vicepresident provincial, Andrés Martínez, ha explicat que “a falta de conéixer les dades oficials de desembre, aconseguim tancar el mes de novembre amb un acumulat d’1,7 milions de turistes en els establiments de la província que van generar 7,8 milions de pernoctacions. Eixes xifres, que suposen un augment interanual del 6% i del 7,5% respectivament, volen dir, i ací entra el que a nosaltres més ens importa, que en les ciutats i els municipis de Castelló es van crear més oportunitats d’ocupació per a més famílies castellonenques que viuen del turisme”.

Quant a la procedència dels turistes que van visitar la província de Castelló durant 2017 i que es van allotjar en establiments fins a novembre, són en un 80,4% nacionals i el 19,57% són procedents de l’estranger. Quant a les pernoctacions, el 48,1% es van allotjar en hotels, el 26,1% en apartaments, el 24,26% en càmpings i l’1,5% en allotjaments de turisme rural.

Compartir