La Diputació potència el consum d’aliments castellonencs este Nadal amb la campanya ‘Tria Castelló’

1050

La Diputació de Castelló està contribuint amb la seua campanya ‘Tria Castelló’ a millorar les previsions de venda de productes  castellonencs este Nadal. Cal tindre en compte que El Govern Provincial hi ha invertit 150.000 euros en esta campanya de sensibilització dirigida als ciutadans castellonencs amb tal d’ajudar a augmentar el consum de productes autòctons.  Així, a través de la marca guia Castelló Ruta de Sabor, la Diputació ha volgut motivar el consum de la gastronomia castellonenca precisament en el període que major consum agroalimentari concentra.
 
A través dels distints esdeveniments promocionals de Tria Castelló, de la seua publicitat, de tota la comunicació que hem fet en Xarxes Socials, estem aconseguint visibilizar la qualitat dels nostres productes i generar entre els castellonencs eixe valor d’ambaixadors del el nostre. Som el millor rebost del mediterrani, i el que fem és transmetre-ho a través d’una marca que aglutina els millors productes de Castelló per a, a poc a poc contribuir que este sector gastronòmic genere majors oportunitats de futur en els nostres pobles en tota la cadena de producció que embolica als millors productes de Castelló”.
 
I és que, tal com ha incidit el diputat “consumir productes de Castelló suposa, a més de consumir productes de primera qualitat, també tornar la riquesa al nostre territori. Eixa aposta de triar productes de la terra estem en condicions de garantir al consumidor que no li va a defraudar, però és que a més està ajudant a consolidar empreses, llocs de treball i amb això més oportunitats i més població en els municipis de la nostra província”.
 
Entre les accions que contempla esta iniciativa ja s’han dut a terme unes quantes fires i accions directament dirigides a la venda de producte fins a finals d’any, així com una important campanya de comunicació que es mantindrà durant este període per a visibilizar el producte castellonenc a través de mitjans de comunicació, accions de màrqueting, Xarxes Socials i agències, així com en suports de publicitat exterior. Una promoció que es realitza a nivell provincial autonòmic i nacional.
 
Cal assenyalar que també com a part de l’esforç de la Diputació per visibilizar el producte de Castelló, a través de Castelló Ruta de Sabor ha col·laborat perquè alguns productors, botigues especialitzades i centres comercials hagen elaborat cistelles nadalenques amb productes autòctons que formen part de la marca guia.
 
Exitós Mercat de la Trufa Castelló Ruta de Sabor
A pesar que ‘Tria Castelló‘ és una campanya que naix amb vocació de mantindre’s durant tot l’any, és especialment durant este període de màxim consum agroalimentari en què centrarà els seus esforços amb tal d’aconseguir multiplicar la venda de productes autòctons de Castelló.
 
Entre les iniciatives més noves de les organitzades per part de la Diputació en esta campanya figura l’organització el passat 17 de desembre del I Mercat de la Trufa Negra. Un esdeveniment que en la seua reeixida primera edició va promocionar el consum de la trufa de Castelló que es cultiva en uns quants municipis de l’interior, ho va donar a conéixer entre la població i va suposar una important plataforma de venda para més d’una desena de truficultores de la província.

Compartir