La Diputació posa en funcionament el seu innovador ‘Portal del Proveïdor’ al servei del teixit empresarial de la província

1059

La Diputació de Castelló ha activat el seu Portal del Proveïdor com a continuació a la implantació de l’Administració Electrònica en la majoria de les facetes de la gestió pública que desenvolupa i com a part del seu compromís amb ser cada dia més útil i eficient als castellonencs i als seus més de 3.000 proveïdors. En aquesta nova web del Portal del Proveïdor, les empreses podran trobar informació puntual en relació amb, entre altres qüestions: accés a factures i abonaments, consulta de fiances i *acales, obtenció de certificats i validació de l’autenticitat i originalitat dels certificats obtinguts.

El diputat provincial de l’Àrea Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “treballem per aplicar tots els recursos a la nostra disposició per a fer de la Diputació l’administració útil i eficaç que tots volem. Treballar amb l’administració no ha de ser un llast per a les nostres empreses, creiem en una Diputació útil al servei de la província i això també és respondre de les seues obligacions el més ràpid possible”.

Una Diputació útil per a una província protagonista
L’aplicació de les noves tecnologies a favor de la transparència i la major agilitat de la Diputació com a aliada del teixit productiu i empresarial de la província forma part del continu exercici d’eficàcia en la gestió que el president Moliner ha dut a terme, que li ha portat a pagar en mínims històrics de sis dies de període mitjà de pagament.
En definitiva, tal com ha exposat el diputat, “ser eficients en la gestió ens permet al Govern Provincial dedicar menys a pagar interessos i destinar cada vegada més recursos al que de debò importa, als 135 municipis de la província i a tots els veïns de la província de Castelló”.

Compartir