La Diputació impulsa la promoció turística en quatre fires internacionals

1432
diputacio turisme

La Diputació de Castelló respon a les peticions del sector empresarial turístic de la provincia d’acord amb el seu objectiu de continuar generant noves oportunitats econòmiques i d’ocupació en els pobles a través del turisme. Tant és així que, d’acord amb la inquietud del sector per obrir nous mercats i consolidar els incipients, la Diputació ha organitzat l’acció promocional més ambiciosa de la seua història al portar l’oferta turística provincial a quatre fires internacionals esta setmana que ve, que té com principal exponent Fitur a Madrid. Així, el Govern Provincial participarà també, junt amb els principals referents provincials del sector, en Expolangues Paris, en el Holiday World de Belfast a Irlanda i en la Vel Follies a Bèlgica.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “comencem l’any amb tots els recursos activats per a fer d’este 2018 el millor any del turisme per a la província. Coincidint amb les dates de FITUR es donen estes altres fires internacionals que tenen molt d’interés per a algun dels subsectors turístics, com és el turisme idiomàtic, el turisme esportiu o el turisme de càmpings. I és per això que allí estarem, facilitant als empresaris estes grans plataformes que poden obrir oportunitats importants no sols per als seus negocis sinó per als municipis”.

Així, els pròxims 19 i 20 gener tindrà lloc a França la fira de turisme idiomàtic  Expolangues Paris. El Patronat Provincial de Turisme participarà amb estand propi obert a la participació d’empreses de Castelló.

Del 19 al 21 de gener tindrà lloc el Holiday World Belfast, una fira a Irlanda del Nord en què la Diputació participa amb presència d’empreses castellonenques.

Finalment, del 19 al 21 de gener la Diputació portarà a Vel Follies, que es desensenvolupa a Bèlgica, tota l’oferta turística esportiva de ‘Castelló Escenari Esportiu’ a la considerada com una de les plataformes internacionals més importants per al ciclisme i el cicloturisme.

També en FITUR, de la mà del sector i els municipis

Si en quelcom es caracteritza l’ambiciosa actuació promocional en turisme per part de la Diputació és per caminar sempre de forma consensuada i atenent a les peticions i necessitats realitzades tant per part del sector empresarial com dels municipis.

Remem tots en la mateixa direcció per a aconseguir que cada vegada més gent vinga a conéixer la província i això supose la màxima rendibilitat per al territori, amb pobles amb activitat i servicis durant tot l’any”, ha indicat el vicepresident.

Un esforç que en FITUR es plasmarà amb desenes de presentacions i reunions en l’estand de la província. Els ajuntaments realitzaran prop d’una vintena de presentacions per a fixar al màxim l’atenció de professionals i turoperadores sobre el potencial de la província de Castelló com a destinació turística.

Compartir