La Diputació i la Cambra de Comerç ultimen el Work Forum com la major trobada per l’ocupació a la província

712

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç ultimen els preparatius per a celebrar demà i el dijous un IV Work Forum Castelló consolidat com la major trobada per l’ocupació a la província. Aquest gran fòrum provincial compte ja amb 1390 inscripcions i 953 entrevistes de treball sol·licitades, unes xifres que avalen el bon funcionament d’un esdeveniment que naix per a millorar les oportunitats d’ocupació a la província.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “ho tenim tot disposat perquè el Work Forum revertisca en el màxim de llocs de treball i d’oportunitats per a tots els castellonencs que participaran perquè busquen una ocupació i per a totes les empreses que ofereixen llocs de treball. I és que si hi ha alguna cosa que fa especial aquesta trobada és que és una oportunitat de trobar en un mateix espai multitud de recursos i eines útils per a millorar la nostra projecció professional. Aquest Work Forum és la nostra pedra angular dins de l’estratègia provincial per liderar i donar suport a aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Forum Castelló es planteja com un innovador programa de 360é que implica a tots els agents del món laboral sota la fi última de fomentar l’ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província.

Un espai d’oportunitats ja consolidat a Castelló

L’evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comerciopor el foment de l’ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 els inscrits i més de 200 entrevistes realitzades, ja en la segona es va incrementar fins a 1.468 registrats i 453 entrevistes per a obtindre en 2017 la xifra rècord de 1.841 persones inscrites i prop de 500 entrevistes.

Conferència motivacional de la medallista paralímpica Teresa Perales

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales ‘La força de l’actitud’ atraurà en la jornada del 25 d’octubre a les 12.00 hores tota l’atenció per la important trajectòria d’aquesta esportista que portarà a través de la seua història per un recorregut en el qual cobren especial importància termes com a planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació a la província.

Compartir