La Diputació i el Club d’Atletisme ‘Playas de Castellón’ reforcen ‘Castellón Escenario Deportivo’ amb set grans competicions

1578

La Diputació de Castelló i el Club d’Atletisme ‘Playas de Castellón’ unixen esforços per a reforçar la província com el millor escenari esportiu a través de set grans competicions que tindran lloc durant tot l’any: les ja celebrades Cross Ciutat de Castelló, el Campionat d’Espanya de Marxa i la II Jornada Lliga Divisió d’Honor Femenina, i les que queden per celebrar com el Campionat d’Espanya Cadet, el Gran Premi Diputació de Castelló, la final de la Lliga Divisió d’Honor Femenina i la Copa d’Europa de Clubs Júnior Femení i Masculí.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha rebut hui a una delegació d’esportistes i tècnics del club a què ha felicitat després de concloure una extraordinària participació en la Copa d’Europa de Clubs a Birmingham. “Juntem esforços amb una formació esportiva en què tant esportistes com tècnics millor exporten per tot el món els millors valors de la província de Castelló. Estem molt orgullosos de la seua trajectòria i què millor manera que continuar col·laborant per a organitzar grans competicions que vinculen els millors valors del Platges a la província com a seu de competicions”, ha indicat el president.

La trajectòria esportiva d’este club castellonenc li ha portat a acumular set podis consecutius de l’equip absolut en esta categoria i 15 de l’equip júnior masculí i femenio. En esta edició de l’europeu van participar un total de 22 atletes.

Compartir