La Diputació de València millora la mobilitat i la seguretat vial en la travessia de les urbanitzacions de l’Eliana

1244

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, han acordat aquest dilluns amb l’alcalde de l’Eliana, Salvador Torrent, l’actuació de millora de la mobilitat i la seguretat vial en la CV-336, una via interurbana que travessa diferents urbanitzacions d’aquest municipi del Camp de Túria, amb un important increment de la densitat del tràfic.

En la reunió mantinguda en la seu de la corporació provincial, en la qual també ha participat la diputada de Benestar i regidora a l’Eliana Mercedes Berenguer, l’alcalde ha presentat als responsables de la Diputació la reivindicació que signen les tres associacions de veïns de l’Eliana, i que serà atesa per l’àrea de Carreteres de la corporació.

L’actuació de millora de la seguretat vial en aquesta carretera interurbana s’executarà en diverses fases, la primera de les quals està previst que s’inicie abans de finalitzar l’any, i permetrà crear un itinerari per als vianants segur en el tram que va des del barranc del Lluquet fins a la rotonda de Entrepins.

En paraules del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, l’obra consistirà en “la pacificació del tràfic en el que és ja una travessia, eixamplant les voreres”. Per la seua banda, el president, Jorge Rodríguez, ha emmarcat aquest acord en la política de “reforç de la seguretat vial i resposta a punts de tràfic conflictiu, que fixem com a prioritat en la gestió dels 1.800 quilòmetres de carreteres de la xarxa provincial, sense descurar als altres usuaris d’aquestes vies, com són els vianants i els ciclistes”.

L’alcalde de l’Eliana, Salvador Torrent, s’ha mostrat molt agraït als responsables de la Diputació “per la seua resposta i la implicació per a resoldre aquest problema amb obres que començaran en els pròxims mesos i que serviran per a solucionar la demanda dels nostres veïns”. “Fonamentalment tractarem que els vehicles respecten la velocitat i no hi haja un tràfic tan accelerat en una zona amb multitud d’habitatges a banda i banda de la carretera”, ha explicat l’alcalde, que ha considerat “un plaer ser atès per aquesta Diputació que sempre té les portes obertes”.

Compartir