La Diputació de València comença l’última fase de les obres de la via ciclopeatonal entre Villanueva de Castellón i Senyera

1108

La ruta ciclopeatonal entre Villanueva de Castellón i Senyera, inclòs l’accés a Sant Joanet, estarà completament operativa aquest estiu. La Diputació de València ha iniciat ja l’última fase dels treballs que serviran per a condicionar la carretera CV-564 i construir els 990 metres de carril annexe, que permetrà a vianants i ciclistes transitar de forma segura entre aquests municipis.

Per a poder desenvolupar aquesta última fase, l’àrea de Carreteres tallarà el tràfic a partir del dijous 24 de maig el tram entre Senyera i la CV-560. Un tall que està previst que es perllongue durant una mica més d’un mes, fins al pròxim 29 de juny, i que permetrà dur a terme els treballs de condicionament de la plataforma central. Durant aquest temps, els vehicles hauran d’utilitzar com a itineraris alternatius la CV-562 i la CV-560.

L’execució d’aquests dos nous carrils ciclopeatonals compta amb un pressupost global de 294.000 euros, dels quals, 234.570 corresponen als 700 metres de via entre Vilanova de Castelló a Senyera i 60.437 als 240 metres de ruta ciclopeatonal en l’accés a Sant Joanet.

Tal com ha explicat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “ambdues actuacions formen part del Pla de Mobilitat Ciclopeatonal de la Diputació de València, impulsat en 2017, que contempla un total de 97 actuacions en 102 municipis valencians”.

En la comarca de la Ribera Alta, Seguí ha detallat que el Pla “inclou 16 actuacions que sumen un total de 24.051 metres, amb una inversió global de 7.876.134 euros, la qual cosa demostra l’aposta ferma d’aquesta Diputació per millorar la seguretat d’aqueixos altres usuaris de la carretera, que també utilitzen diàriament la xarxa provincial ja siga com a esbarjo o per a desplaçar-se als seus llocs de treball, a centres esportius, als municipis contigus”.

Compartir