La Diputació de Castelló prepara amb Ashotur ‘El Verano de tu vida’

1638

La Diputació de Castelló impulsarà de la mà dels empresaris castellonencs l’ambiciosa campanya ‘L’Estiu de la teua Vida’ per a aconseguir un estiu de rècord turístic que redunde en el major benefici per a la província. Així, el Govern Provincial vertebrarà a través d’aquesta iniciativa un conjunt de més de 200 activitats esportives amb #CSEscenarioDeportivo, culturals amb #OrgulldeCS i gastronòmiques amb #CSRutadeSabor que es consolidaran com la major oferta complementària al turisme per als 135 municipis de Castelló consolidant-se com a grans aliats del seu desenvolupament.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat al costat del president de l’Associació Provincial d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme de Castelló (Ashotur), Carlos Escorihuela, aquesta iniciativa que ajudarà la dinamització turística de tots els pobles de Castelló.

Moliner ha assegurat que “aquesta campanya posa l’accent en la capacitat que tenen els nostres elements patrimonials com a valors per a oferir al visitant una experiència única, convertint als propis castellonencs també en turistes que dinamitzen l’activitat de tots els racons de la província. Conjuminem una gran oferta d’activitats complementàries per a tots els pobles generant 100.000 espectadors i sumant-ho a l’oferta d’elements patrimonials com a valors generadors de grans experiències i que ens fan sentir tan orgullosos de ser d’aquesta terra única”.

En aqueix sentit, Moliner ha valorat molt positivament “la tendència positiva d’augment d’ocupació en el sector turístic, que en el que portem d’any s’ha incrementat en un 3,7%, la qual cosa dóna major estabilitat d’ocupació en el sector”.

Per la seua part Carlos Escorihuela ha posat en valor “el treball que realitzem de forma contínua amb la Diputació, mantenint reunions periòdiques i consensuant les actuacions tant de promoció que es duen a terme des de la Diputació com altres actuacions que ajuden a dinamitzar la nostra activitat. Aqueix treball proper i permanent està ajudant a posicionar la marca turística de Castelló en el mercat nacional i començant a notar cert repunt en el turisme internacional amb un increment del 8,4% en el primer quadrimestre d’enguany respecte al mateix període de l’any anterior”.

Una sinergia del treball entre la institució pública i les empreses que, tal com assenyala Moliner, “està permetent que el turisme siga un pilar fonamental de l’economia de Castelló”.

Una bona campanya en la qual es treballa per allargar al màxim
“Posem tots els recursos a allargar la temporada turística de la nostra província, tenim en l’horitzó més pròxim un estiu espectacular per al turisme i el que volem és que cada vegada hi haja més establiments oberts durant més temps”, ha indicat Moliner.

En aqueix sentit també s’ha referit el president d’Ashotur, qui ha assenyalat que “en la pre temporada i post temporada el treball de la Diputació amb iniciatives com el Castelló Sènior està ajudant molt al fet que cada vegada hi haja més hotels que òbriguen les seues portes al març i no les tanquen fins a finals d’any. Valorem de forma molt positiva aqueix esforç que a més ajuda a descobrir nous racons de la província als propis castellonencs que també gaudeixen dels pobles de Castelló amb aqueix programa”, ha explicat Escorihuela.

Quant a les previsions d’ocupació, tots dos han assenyalat que juliol aconseguirà una ocupació del 85% aconseguint en algun moment fins al 90%, i a l’agost pràcticament el ple amb un mínim del 95%

Compartir