La Diputació de Castelló impulsa la II BTTRAIL Socarrats de Forcall com a part de ‘Castelló Escenari Esportiu’

1435

La Diputació de Castelló impulsa la II BTTTRAIL Socarrats de Forcall com a part del seu treball per generar noves oportunitats econòmiques en els pobles a través de l’esport. Així, El Govern Provincial contribuïx a consolidar esta cita esportiva com a gran reclam que atraurà turisme familiar amb dos carreres BTT i dos trails que es desenrotllaran el pròxim cap de setmana.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat en la presentació d’este esdeveniment “el seu enorme potencial per a atraure a centenars de famílies a disfrutar d’un complet cap de setmana en Els Ports amb l’esport com a ganxo però que porta a disfrutar i descobrir tota l’oferta cultural, gastronòmica i natural d’esta zona de la nostra província”.

En eixe sentit, és important destacar la cuidada oferta complementària que l’organització ha previst per a les quatre carreres. Així, a més de la competició esportiva, els familiars que acompanyen els participants també tenen activitats programades com un recorregut per la història de Forcall amb una visita guiada, així com servici de guarderia per a propiciar la participació de parelles en les carreres.

El dissabte 28 d’abril tindran lloc les dos proves de BTT, amb una carrera de 58 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1750 metres i la marxa de 37 quilòmetres i un desnivell positiu de mil metres. Ja el diumenge dia 29 tindran lloc les dos trails, amb una carrera de 28 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1400 metres i una marxa de 12 quilòmetres i un desnivell de 700 metres.

Fer de 2018 l’any de l’esport

La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte 'Castellón Escenari Deportivo' faran de 2018 l’any de l’esport en la província. Així, El Govern Provincial impulsarà enguany més de 300 competicions esportives de distints rangs i disciplines, entre elles algunes tan destacades com els mundials de Trail, el Motocross i el Campionat d’Espanya de Ciclisme en Carretera.

Compartir