La Diputació de Castelló espera 1.500 participants per a la Gran Fondo Mediterranean Epic

876

L’organització de la nova carrera Gran Fondo Mediterranean Epic amb la qual la Diputació de Castelló completarà en 2020 la seua aposta pel ciclisme en #CSEscenarioDeportivo estima més de 1.500 participants en la seua primera edició. I és que l’atractiva oferta d’aquesta marxa cicloturista de referència que se sumarà el pròxim 9 de maig de 2020 a les grans convocatories esportives de la província contribuirà a posicionar Castelló com el millor escenari esportiu entre un públic esportista, saludable i familiar que trobarà amb aquest esdeveniment esportiu la millor proposta per a gaudir d’un cap de setmana a la província de Castelló. I és que ja des dels seus inicis la carrera naix amb les millors garanties que ofereixen dos grans del ciclisme com són Perico Delgado i Ibon Zugasti.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “aquesta carrera cicloturista serà la referent en la seua categoria dins de l’ampli catàleg de competicions esportives que tenim a Castelló Escenari Esportiu. Igual que ja ocorre amb la Mediterranean Epic en BTT, o en la Penyagolosa Trails quan parlem de córrer per muntanya, aquesta gran fons serà la gran marca que exporte les bondats de la nostra terra a aqueix esportista aficionat a la bicicleta i que busca destinacions atractives per a gaudir de la pràctica del ciclisme”.

En aqueix sentit, Martínez ha explicat que “també en aquest cas la dualitat màgica mar i muntanya que té la nostra província serà un dels reclams més importants per a participar en un dels dos reptes que presenta la gran fons. En totes dues categories, el participant es portarà aqueixa sensació de dualitat absoluta que en pocs quilòmetres ofereix Castelló i que la distingeix d’altres llocs diferenciant-se com la millor destinació per al cicloturisme”.

I és que la Gran Fons Mediterranean EPIC es desenvoluparà el 9 de maig de 2020 com una marca cicloturista de primer nivell. Amb dues distàncies, la mitjana fons de 110 quilòmetres i 1700 metres de desnivell; i la Gran Fons, amb 208 quilòmetres i 3.600 metres de desnivell, eixirà de la costa per a recórrer bona part de l’interior i acabar de nou a pocs metres del mar.

Dos ambaixadors de luxe: Perico Delgado i Ibón Zugasti
La incorporació d’aquesta competició al calendari d’esdeveniments esportius de la Diputació en 2020 amb Castelló Escenari Esportiu ve de la mà de dos grans ambaixadors com són Perico Delgado, llegenda del ciclisme i campió del Tour, i Ibon Zugasti, ciclista professional i youtuber. Dos referents en el ciclisme que ajudaran a posicionar i difondre la convocatòria d’una prova que naix en la seua primera edició per a posicionar-se en el *top nacional de les carreres *cicloturistas del país.

L’esport com a reclam turístic i element dinamitzador del territori
El naixement d’aquesta nova prova esportiva de la mà de la Diputació de Castelló torna a posar de manifest l’important impuls que ha donat el Govern Provincial a l’esport a la província com a reclam turístic en donar a conéixer el territori i com a important element dinamitzador econòmic.

Un treball que li ha portat a generar un complet calendari esportiu de més de 400 competicions anuals i teixir una important xarxa de col·laboradors, clubs i esportistes de la província que, al costat dels municipis, contribueixen al manteniment de tota aquesta activitat als pobles.

Compartir