La Diputació de Castelló es reuneix amb la Fundació Aspropace per a millorar la qualitat de vida dels xiquets amb paràlisi cerebral

517

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada d’Acció Social, Patricia Puerta, ha visitat les instal•lacions de la Fundació Aspropace dintre del marc de la ronda de contactes que manté, des del passat mes de juliol, amb entitats de caràcter social de la província.

Així doncs, Puerta ha pogut conéixer ‘in situ’ com es treballa i com es té cura dels més de 100 xiquets i xiquetes amb paràlisi cerebral que, cada dia, atenen els 60 professionals de la fundació. En aquest cas, la també responsable d’Acció Social ha aprofitat l’ocasió per a recollir les necessitats d’aquest col·lectiu de la veu de la gerent Ana Mínguez i la secretària Cristina Barrachina, amb qui ha coincidit en la voluntat d’estrényer lligams per a millorar la qualitat de vida dels xiquets.

Patricia Puerta ha felicitat totes els professionals i voluntaris que donen el millor de sí mateix per tal de millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. «Es admirable tot el que fan i amb la passió que ho fan», ha expressat.

SUPORT AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES
La Diputació col·labora en el desenvolupament del programa ‘Burbujas por la parálisis’ amb una aportació de 6.500 euros, que treballa amb els menors a través la hidroterapia.

Aspropace ofereix a Castelló els serveis de centre d’estimulació primerenca, amb 35 places, un centre de dia amb 10 places i 20 més de residència i un col•legi d’educació especial per a 30 xiquets i xiquetes.

Compartir