La Diputació de Castelló dona importància a la gastronomia castellonenca amb un programa de ‘Masterchef’

569

La Diputació de Castelló porta a la província el programa televisiu ‘Masterchef’ com a gran plataforma de promoció turística per a la província i especialment per a donar a conéixer la qualitat dels productes autòctons de Castelló Ruta de Sabor. Amb això, el Govern Provincial suma aquesta producció audiovisual seguida per milions de persones al seu treball i compromís per generar noves oportunitats als productors i gastronomia castellonenca.

El president provincial, Javier Moliner, ha anunciat que “hui mateix comença el treball que tot l’equip de Masterchef durà a terme en la nostra terra per a donar a conéixer a milions de persones que a Castelló tenim el millor rebost del mediterrani”.

En aqueix sentit, Moliner ha assegurat que “el compromís del Govern Provincial és el de continuar obrint portes als nostres productors, als nostres pobles amb la condició que la nostra destinació i la nostra gastronomia siguen cada vegada més coneguts i benvolguts per més persones. Amb això ajudem a generar noves oportunitats d’ocupació i econòmiques als nostres pobles, estant molt orgullosos de l’enorme qualitat que tenen els nostres productes”.

Cal tindre en compte que aquesta nova iniciativa de gravar un programa de Masterchef a la província de Castelló se suma a altres importants com l’aconseguida en fer del xef amb més estreles Michelín d’Espanya, Martín Berasategui, ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor. Dues accions sens dubte estratègiques a l’hora de sumar visibilitat als productes de la província de Castelló com a productes de primera qualitat.

Cal assenyalar que l’equip de MasterChef ha desembarcat ja a Peníscola, per a gravar un dels programes de la seua setena edició. Els aspirants han cuinat un suculent menú amb els productes típics de la localitat. A més de conéixer la gastronomia provincial, han gaudit passejant pels carrers, les platges i el Castell Palau de Peníscola.

Compartir