La Diputació de Castelló consolida amb més de mil inscrits el Work Forum

769

Ja són més de mil persones les que s’han inscrit a l’IV Work Forum Castelló, i amb això la Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç ho consoliden com la major trobada per l’ocupació que es realitza a la província. A una setmana de desenvolupar-se la seua quarta edició, els pròxims dies 24 i 25 d’octubre, s’ultimen els detalls perquè aquest Fòrum per l’Ocupació de Castelló fructifique en la major quantitat de llocs de treball coberts (s’ofereixen un total de 128 entre les empreses participants) i en el màxim aprofitament de les xarrades i tallers oferits per a persones desocupades de la província. Així, hui dia ja són 720 persones les inscrites a les xarrades, 661 a la conferència i 243 les que han sol·licitat 580 entrevistes de treball. Cal recordar que la inscripció es mantindrà oberta fins al dia previ al fòrum, però la sol·licitud d’entrevistes es tancarà aquest pròxim divendres 19 d’octubre.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha animat a la participació de “totes les persones que estiguen en situació de desocupació o vulguen millorar la seua situació laboral. És una oportunitat de trobar en un mateix espai multitud de recursos i eines útils per a millorar la nostra projecció professional. Aquest Work Forum és la nostra pedra angular dins de l’estratègia provincial per liderar i donar suport a aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Forum Castelló es planteja com un innovador programa de 360é que implica a tots els agents del món laboral sota la fi última de fomentar l’ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província.

Un espai d’oportunitats ja consolidat a Castelló

L’evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comercio pel foment de l’ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 els inscrits i més de 200 entrevistes realitzades, ja en la segona es va incrementar fins a 1.468 registrats i 453 entrevistes per a obtindre en 2017 la xifra rècord de 1.841 persones inscrites i prop de 500 entrevistes.

Aglutinar i acostar els serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l’ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s’ofereixen als participants.

Així, s’inclou un laboratori de CV, on els inscrits es portaran imprés el seu currículum totalment renovat atenent l’assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d’inscriure’s a les ofertes d’ús de l’Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d’Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el *speed *meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com simulació d’entrevista de treball.

Conferència motivacional de la medallista paralímpica Teresa Perales

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales ‘La força de l’actitud’ atraurà en la jornada del 25 d’octubre a les 12.00 hores tota l’atenció per la important trajectòria d’aquesta esportista que portarà a través de la seua història per un recorregut en el qual cobren especial importància termes com a planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu

Compartir