La diputació de Castelló aportarà 570.000 euros per als festivals de Castelló

704

La Diputació de Castelló portarà en 2019 la seua aposta amb la campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ a un pressupost rècord de patrocini de 570.000 euros amb la qual preveu generar l’any que ve encara més dels 60 milions d’euros d’impacte econòmic de 2018 en el turisme provincial. I és que el Govern Provincial intensificarà en els seus pressupostos el seu lideratge institucional dels grans festivals a Castelló amb un increment del patrocini a aquests macro esdeveniments per a continuar atraient a més de 730.000 espectadors de tot el món i consolidar-los com el major exponent del turisme internacional a la nostra província.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “aquest augment respon al fet que volem treballar intensament i col·laborar per a consolidar els festivals com la major plataforma internacional que ens permet arribar a milions de persones de desenes de països. No hi ha cap altre territori espanyol que tinga ara com ara quantitat i qualitat de concerts que té en la seua programació la província a través dels festivals. I hem de continuar cuidant aqueixa qualitat en l’oferta, la professionalitat dels organitzadors per a continuar cuidant i consolidant aquesta gran línia d’atracció turística per a milers de persones a la província de Castelló”.

I és que, tal com insisteix Martínez, “des del Govern Provincial creiem que la música és un dels elements tractors perquè milers de persones de fins a 100 països del món hagen conegut la província de Castelló, i el nostre objectiu com a institució és el de *fidelizar a tota aqueixes persones que descobreixen la província de Castelló a través de la música perquè tornen”.

Turisme, estratègic per a la creació de més oportunitats econòmiques
La Diputació de Castelló comptarà en 2019 amb un pressupost turístic de rècord amb 5.511.149,74 euros, aprovat sense cap vot en contra, amb el suport de la Generalitat i el sector empresarial representat en el Consell de Govern del Patronat Provincial i l’abstenció dels grups polítics. Amb això, el Govern Provincial donarà un altre empenyiment decisiu al turisme provincial durant el pròxim exercici, plasmant en uns comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.

Cal recordar que el pressupost de Turisme de la Diputació en 2011 va ser de 2.665.238 euros, i des de llavors i fins ara el Govern Provincial de Javier Moliner ha anat incrementant aqueixa quantia fins a aconseguir la xifra rècord del pròxim exercici, 5.511.149 euros. Respecte a 2017 l’increment és del 2,35%, amb 126.549 euros més.

Compartir