La Diputació d’Alacant subvencionarà amb 291.000 euros la renovació i millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic d’El Campello

1344
acto el campello alejandro morant

El vicepresident de la Diputació d’Alacant i responsable d’Hisenda, Alejandro Morant, i l’alcalde d’El Campello, Benjamí Soler, han firmat este matí l’acta de replantejament de les obres de renovació i millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic d’este municipi, una actuació que compta amb una subvenció de la institució provincial de 291.398 euros, la qual cosa representa el 65% del pressupost del mateix, que ascendix a 448.305 euros.

Morant ha destacat que des del Govern Provincial “col·laborem amb tots i cada un dels municipis de la província per al desenrotllament i millora de les infraestructures que revertisquen en una millora de la qualitat de vida dels ciutadans”.

L’actuació, que s’iniciarà en breu, compta amb un termini d’execució previst de quatre mesos i mig i contempla la millora de l’enllumenat per un altre més eficient de tecnologia LED i la renovació de la instal·lació completa en una zona que actualment està desproveïda. D’esta manera, s’actuarà a Jaume I, Sant Bartomeu, avinguda d’Alcoi, Coveta Fumà, en la zona de Gran Canària, i en zones d’El Vincle, entre altres.

El projecte, inclòs en el Pla d’Obres i Serveis de 2016 que impulsa la institució provincial, completa les actuacions acometesses en dos anteriors fases en altres zones del municipi i que també han comptat amb una important inversió per part done-la Diputació d’Alacant

Compartir