La Diputació d’Alacant signa sengles convenis amb Convega i Creama per a millorar la formació dels jovens

1012

La Diputació d’Alacant col·laborarà amb Creama i Convega a través de sengles convenis amb els quals es pretén impulsar el ‘Projecte per a una joventut activa’, una iniciativa l’objecte de la qual és millorar l’ocupabilitat dels col·lectius en situació o risc d’exclusió social mitjançant la cerca i generació d’oportunitats de formació i treball.

El president de la institució provincial, César Sánchez, i el diputat de Foment i Desenvolupament, Sebastián Cañadas, president de tots dos consorcis, han subscrit aquests documents que contemplen una inversió propera als 400.000 euros per a dur a terme aquesta proposta mitjançant tres itineraris formatius, amb pràctiques laborals incloses.

Les àrees d’acció d’aquest acord són les de Community Maganer, Big Data i Atenció Sociosanitària amb quatre edicions de cadascuna d’elles i inclouen formació transversal en emprenedoria, coaching, idiomes i igualtat de gènere, així com el procés final de pràctiques.

Sebastián Cañadas ha comentat que “aquests dos programes s’emmarquen dins d’una aportació de fons europeus que contempla becar a joves menors de 29 anys per a treballar en plans de garantia juvenil”.

Compartir