La costa d’Alacant pateix un terratremol de 2,9 graus en la Escala de Ritcher

1228

Un fort moviment sísmic ha despertat el temor a la Marina Alta. Abans de les 22 hores d’aquest dimecres s’ha produït el tremolor, que s’ha notat en els nuclis urbans de Xàbia, Teulada, Benissa i Poble Nou Benitatxell. L’Institut Geogràfic Nacional ha confirmat el tremolor i l’ha li ha atorgat una escala de magnitud 2,9.

En Xábia, la Policia Local ha rebut moltes trucades alertant de l’escolta de «explosions» i de moviment de llits i mobiliari. Residents i turistes han eixit als carrers espantats al no saber què estava ocorrent.

S’han reportat successos com tremolar cristalls; uns altres, i diverses persones creien que havia fet explotar una bombona de gas fins i tot que un cotxe s’havia encastat en l’habitatge. La centraleta de la Policia s’ha col·lapsat a causa de la gran quantitat de trucades de gent espantada per a preguntar què havia passat. I és que el fort tremolor s’ha notat en el port, L’Arenal, poble i urbanitzacions. Fonts policials han comentat que no *tenian constància de danys materials ni personals, ni tampoc hi ha hagut desallotjaments. «Ha sigut l’esglai inicial del tremolor», han apuntat fonts policials.

Els testimoniatges del succés van comunicar les seues experiències a través de la xarxa social Twitter, que en qüestió de segons es va omplir d’aportacions sobre l’ocorregut en el municipi.

Compartir