La Copa del Rei llueix a l’ajuntament de València

970

El Valencia Club de Fútbol oferix esta vesprada als seus seguidors i a tota la ciutadania, des del balcó de l’Ajuntament, la Copa del Rei, guanyada per l’equip valencià dissabte passat a l’estadi sevillà Benito Villamarín, davant el Futbol Club Barcelona. Prèviament, jugadors, tècnics i directius seran rebuts al Saló de Cristall, en un acte en què l’alcalde en funcions de València, Joan Ribó, els donarà les gràcies «per l’exemple d’esforç i superació que han sigut per a l’afició valencianista en la temporada del Centenari de l’entitat».

Durant la vesprada, l’Ajuntament s’il·luminarà amb els colors de la Senyera per celebrar amb la ciutat el triomf esportiu. La recepció als jugadors, tècnics i directius del Valencia Club de Futbol al Consistori tindrà lloc al voltant de les 20:00 hores, horari previst per a l’arribada de l’expedició en autobús, que prèviament també realitzarà les tradicionals visites al Palau de la Generalitat i a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Abans de celebrar el títol aconseguit, al balcó municipal, junt amb l’afició, els integrants del club seran rebuts per l’alcalde en funcions, i diferents representants polítics al Saló de Cristall de l’Ajuntament, lloc on compareixeran davant els mitjans de comunicació presents. Amés de l’alcalde, Joan Ribó, Intervindran en l’acte la regidora d’Esports en funcions, Maite Girau, i el president del club, Anil Murthy

Joan Ribó, que va desplaçar-se a Sevilla per acompanyar el club dissabte passat, ha expressat l’«enhorabona a jugadors, afició, tècnics i directius per aconseguir la huitena Copa del Rei per al Valencia Club de Fútbol, una entitat centenària que representa els millors i més importants valors de la nostra ciutat». Ribó els ha fet protagonistes de l’agraïmet de l’afició «per dibuixar milers de somriures entre tota la família valencianista, que coreja els vostres noms sota el balcó municipal».

A més de la pràctica totalitat de la plantilla de jugadors del campió de la Copa del Rei, amb els seus capitans Daniel Parejo, José Luis Gayà, Rodrigo Moreno, Jaume Doménech i Geoffrey Kondogbia, també assistiran a la celebració a l’Ajuntament, l’entrenador Marcelino García Toral al capdavant de l’equip tècnic, amb el director general, Mateu Alemany, i tota la directiva del Valencia CF.

Compartir