La concejala d’esports recrimina la actuació del València per no vendre entrades als aficionats de l’Hercules

811

La regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant, Marisa Gayo, considera que la negativa del València a vendre entrades a afeccionats de l’Hèrcules, als quals es va demanar el DNI en les taquilles, frega en el “comportament antiesportiu”.

Els afeccionats que han acudit aquest matí a les taquilles per a adquirir una entrada i presenciar la trobada entre el Mestalla i l’Hèrcules s’han trobat amb la sorpresa que els han demanat el DNI i que a tots els nascuts a Alacant se’ls ha negat la venda de l’entrada.

L’edil ha lloat el comportament dels afeccionats del Mestalla, que han prestats els seus propis DNI perquè pogueren accedir a l’estadi els seguidors de l’Hèrcules, “donant una lliçó de comportament esportiu a la directiva del Mestalla.

Marisa Gayo creu que impedir l’accés dels afeccionat de l’Hèrcules a les graderies del camp al·legant motius de seguretat “és inadmissible perquè els seguidors de l’Hèrcules han donat mostra en reiterades ocasions del seu comportament absolutament esportiu i correcte. Pressuposar una altra cosa està absolutament fora de lloc i és una falta de respecte cap a una afició que l’única cosa que fa en els camps de futbol és donar ànims al seu equip”.

La regidora d’Esports creu que la Federació Espanyola de Futbol “ha d’obrir d’ofici una investigació sobre el succeït i actuar en conseqüència perquè no es torne a repetir en cap camp de futbol aquest comportament antiesportiu”.

Finalment, l’edil Gayo, en nom de tot l’equip del govern del PP de l’Ajuntament d’Alacant, va voler solidaritzar-se amb els afeccionats que s’han vist perjudicats per la negativa a vendre’ls entrades i expressar el seu respatler a quantes accions emprenguen ells o el mateix Hèrcules en defensa dels interessos dels seus seguidors..

Compartir