La cinquena mascletà de les Fogueres va correr a càrreg de Fuegos Artificiales del Mediterràneo

1251

‘Fuegos Artificiales del Mediterraneo’ ha dividit en cinc fases el potent terratrémol amb el qual ha finalitzat hui la cinquena sessió del XXXII Concurs de Mascletàs en la Plaça de ‘Los Luceros’. Aquest terratrémol, seguint la pràctica tradicional, ha anat de menor a major potència de calibre. L’ha culminada un doble bombardeig aeri, amb un temps de 6,09 minuts.

Ha començat amb quatre parts aèries amb un colp de tro final que ha donat pas al cos central de la mascletà. Aquest ha quedat conformat per cinc fases terrestres, amb acompanyament aeri. La massa reglamentada ha rondat els 149 quilos.

El tret de la cinquena mascletà del certamen ha comptat amb la presència de l’alcalde, Luis Barcala; la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i integrants de la Corporació Municipal.

Atencions sanitàries de Protecció Civil.

Així mateix informar que els efectius sanitaris de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Alacant han atés hui en la *mascletà a a set persones, dos home i dues dones, per lipotimies, baixades de tensió, colps de calor i una per una caiguda, i un tall.

Compartir