La Cambra de Comerç i Diputació de Castelló treballen en la formació de ‘La Ruta del Vi’

1201

La Diputació de Castelló impulsarà la consolidació del projecte de la Cambra de Comerç ‘La Ruta del Vi’ com a recurs turístic de l’interior d’acord al seu compromís amb generar nous recursos i més dinamització a favor de les zones menys poblades de la província i amb menys recursos a través de la seua campanya #Repoblem.

Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha assenyalat que “com a aliats que som del progrés de la província i de la generació de noves oportunitats econòmiques i laborals, estrenyem llaços amb la Càmera per a consolidar aquesta interessant ruta que posa en valor el patrimoni enològic de la província a favor que els nostres pobles tinguen més activitat i millor futur”.

En aqueix sentit, el Govern Provincial a través del Patronat Provincial de Turisme, ha aprovat un conveni de col·laboració dotat amb 35.000 euros per a impulsar aquesta iniciativa de la Cambra de Comerç a favor dels municipis, el turisme i les empreses relacionades amb la producció del vi.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló desenvolupa la “Ruta del Vi de Castelló”. Per a l’any 2018 ha posat en marxa un Pla de Màrqueting en el qual es defineixen les principals actuacions a desenvolupar per a promocionar i donar suport a la comercialització del producte enoturístico “Ruta del Vi de Castelló” dins d’un marc de qualitat, sostenibilitat turística i contribució al desenvolupament econòmic de la zona.

Desenvolupament enoturístic

Cal tindre en compte que la missió de la ‘Ruta del Vi de Castelló’ és el desenvolupament enoturístico de la província de forma sostenible i rendible, creant una oferta atractiva i competitiva amb gran capacitat de penetració en els mercats nacional i internacional, adoptant les mesures necessàries per a crear un producte d’alta qualitat i recolzant-se en les eines de promoció i comercialització més eficients i adequades per a aconseguir els objectius prefixats.
L’objectiu final, i totalment alineat amb l’objectiu de la Diputació, és continuar posant en valor el patrimoni cultural i gastronòmic de la província amb tal de generar noves oportunitats de desenvolupament en els municipis.

Compartir