La cadena Hilton arriba a Alacant per fer-se càrreg de la gestió de l’hotel de la Casa Alberola

2345

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha mostrat hui la seua satisfacció per l’arribada d’una marca internacional hotelera com Hilton a la cuideu d’Alacant, destacant que “és el resultat de l’aposta de l’equip de Govern popular per fomentar el turisme de qualitat”.

L’alcalde ha realitzat una valoració molt positiva de la notícia després que es confirmara que Curio Collection by Hilton es farà càrrec de la gestió de l’hotel de cinc estreles que s’obrirà a la Casa Alberola, convertint-se en el quatre establiment d’aquestes característiques de la cadena hotelera. Barcala va ressaltar que “l’atractiu i la projecció d’Alacant per als grans grups econòmics internacionals interessats a invertir a la ciutat”.

Així mateix l’alcalde va posar en valor la importància per a Alacant que “una cadena hotelera amb més de cent anys d’experiència com és Hilton, líder mundial en el sector, aposte decididament per la ciutat i la incloga en el seu catàleg internacional d’hotels ressaltat l’interés dels turistes a vindre a Alacant”.

Hui s’ha anunciat que la companyia internacional hotelera ha signat un acord de franquícia amb Balazs Compañie SL per a obrir l’hotel Casa Alberola a Alacant de Curio Collection by Hilton a la fi d’enguany.

Luis *Barcala ha ressaltat de manera especial l’interés que està despertant la ciutat per les grans empreses i grups econòmics internacionals del sector de l’economia digital, del moble, dels creuers o, com és el cas, de l’hoteler.

“Estem assistint a una nova realitat fomentant així un turisme de qualitat, i és que Alacant s’ha convertit en una ciutat de tipus mitjà molt interessant per a invertir, mediterrània, amb bon clima, ben comunicada nacional i internacionalment i amb unes expectatives de creixement envejables que han fet que els grans grups econòmics estiguen posant les seues mirades ací per a invertir”, ha explicat l’alcalde en funcions.

“Aquesta notícia ve a recompensar el nostre treball, el que hem fet al llarg de l’últim any per a posar en valor la nostra ciutat, la seua capitalitat i la seua projecció internacional, més enllà dels seus atractius propis de sol i platja” ha ressaltat l’alcalde.

Un any de treball recompensat
“Hem aconseguit recuperar el turisme de creuers amb l’arribada de grans companyies com MSC, Costa o Pullmantur utilitzant el nostre port per a eixida dels seus vaixells; treballar per a consolidar la indústria digital a la ciutat amb l’arribada de grans multinacionals com Everis, Indra, Accenture, entre moltes altres aprofitant el marc del Districte Digital; potenciar el turisme d’esdeveniments i congressos ja que en breu tindrem un congrés sobre medicina fetal amb l’arribada de més de dues mil professionals a la ciutat; l’aposta per l’arribada de grans esdeveniments esportius com Alacant Port d’Eixida de la Volta al Món a Vela, la Copa del Rei d’Handbol, el partit de la Selecció Femenina de Futbol; la promoció de l’oferta gastronòmica amb ‘Alacant, Ciutat de l’Arròs’, i altres aspectes com l’oferta cultural i d’oci, estan aconseguint que Alacant siga cada dia més atractiva per a les empreses i inversors conscients també de la seua posició estratègica i de centralitat en l’Arc Mediterrani espanyol”, ha comentat *Barcala que veu d’aquesta forma recompensat l’esforç realitzat.

“Aquesta és una gran notícia per a l’economia i l’ocupació a la ciutat” ha subratllat Luis Barcala “que són els nostres principals objectius, a més de reforçar la capitalitat d’Alacant, la seua projecció turística internacional i generar noves expectatives per a atraure inversors”.

Hotel Casa Alberola
Diseñado per l’arquitecte local José Guardiola Picó, Casa Alberola va ser construït en 1894, d’estil neoclàssic i amb influències que recorden la tradició marítima i la cultura mediterrània d’Alacant. L’hotel *boutique és fàcilment recognoscible per la seua torrassa i està situat en el passeig marítim de la ciutat, on el famós vi Fondillón de la regió va ser exportat en el seu moment a tothom.

L’hotel comptarà amb 46 habitacions, moltes de les quals tindran vistes a la Marina Esportiva del Port d’Alacant. Casa Alberola s’uneix a tres hotels Curio Collection a Espanya i complementarà l’encant del Gran Hotel Montesol Eivissa, Curio Collection by Hilton, el vibrant Hotel Alexandra Barcelona i el modern Higuerón Hotel Màlaga, Curio Collection by Hilton, la inauguració del qual està prevista per a finals d’enguany.

Curio Collection by Hilton està compost per un portfolio de més de 65 hotels i resorts únics que inclouen el Trafalgar St James Londres, Curio Collection by Hilton, Aleph Rome Hotel, Curio Collection by Hilton, Maison Astor Paris, Curio Collection by Hilton i el Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton.

Compartir