La Banda Municipal de Castelló ofereix aquest dissabte el tradicional Concert de Nadal

11518

La Banda Municipal de Castelló se suma a l’inici de la programació nadalenca de la ciutat amb el seu tradicional Concert de Nadal, organitzat mitjançant la regidoria de Cultura. L’espectacle es durà a terme el dissabte a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló a partir de les 19.30 hores. L’entrada serà gratuïta i tant la Banda Municipal com la regidoria de Cultura seguiran un estricte protocol de compliment de les mesures sanitàries.

“Aquestes festes tenim dues oportunitats per a gaudir de la música en directe de la Banda Municipal amb dos concerts que preparen amb especial cura i que sempre ens sorprenen i ens recorden en gran treball de perfeccionament que fan els i les músics durant tot l’any”, ha destacat la regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, qui ha recordat que la música en directe té un rol protagonista en la programació de Nadal a la ciutat.

Per a dissabte, la Banda Municipal de Castelló oferirà un repertori sota el títol de ‘Postals Hivernals’. Durant el concert s’interpretaran obres com ‘Poemes de Llum’, de Manuel Palau i Boix; La Bohème, Giacomo Puccini; O magnum mysterium, Morten Lauridsen; El Danubi Blau, Johann Strauss II; i altres obres de prestigi musical amb temàtica nadalenca.

A més a més la formació dirigida per Marcel Ortega oferirà també el Concert de Reis, el pròxim 5 de gener, a les 19.30 hores. L’espectacle tindrà lloc a la Simfònica de l’Auditori, amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

Cal recordar que L’Ajuntament de Castelló i l’Institut Valencià de Cultura s’han unit per impulsar de manera conjunta diverses iniciatives en aquesta programació i compartir espais i sinèrgies. La programació nadalenca també inclou el Festival de la Música de Cambra (20 desembre); l’Orquestra de la Comunitat Valenciana dirigida per Gustavo Gimeno amb Javier Perianes al piano (22 de desembre); l’Orquestra Simfònica de Castelló interpretant la simfonia núm. 9 de Beethoven (el 30); i la Jove Orquestra Simfònica de Castelló (6 de gener).

També es durà a terme el festival Nadal de Corals (19 i 20 de desembre, al Teatre del Raval). A més a més, el Raval serà epicentre de les propostes culturals per a tota la família amb el Nadal al Raval (del 21 al 30 de desembre) i Nadal de Circ (del 3 al 5 de gener).

Compartir