La 8ª Fira de l’outlet de Castelló serà una edició especial Street Market a la Plaça Santa Clara

907

Un any més la fira dels grans descomptes arriba a Castelló, però enguany ho fa amb una edició especial Street Market. Els comerços de la ciutat s’uneixen en el cor de la capital per a oferir aquells productes que sumen qualitat i bon preu.

Al voltant de 40 expositors oferiran durant quatre dies productes i serveis a preus increïbles. Moda, llar, decoració, esport, calçat, interiorisme, moda infantil, complements, productes per al descans…

La Fira Outlet de Castelló explica des de la seua primera edició amb el suport de l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Comerç dirigida per Patricia Puerta, però enguany suma a més a l’associació Castelló Espai Comercial per a impulsar i promocionar al xicotet i mig comerç de la ciutat, per la qual cosa la majoria d’expositors són comerços de la localitat. Una àmplia oferta que posa en valor la qualitat dels nostres productes/serveis.

Els quasi 900 metres quadrats de la plaça Santa Clara es convertiran des del dijous 1 a partir de les 12h i fins al diumenge 4 a les 20h en una gran oferta de productes i serveis on els grans descomptes seran els protagonistes. Un any més, l’accés als visitants serà totalment gratuït perquè puguen gaudir dels grans descomptes i del gran ambient de la 8a Fira Outlet Castelló. Edició Street Market que romandrà oberta de l’1 al 4 de febrer en horari de dijous 1 de 12h a 14h i de 16h a 21h, divendres 2 i dissabte 3 de 10h a 14 i de 16h a 21h i el diumenge 4 de 10h a 14h i de 16h a 20h.

La Plaça Santa Clara es convertirà en el punt de trobada dels amants de les compres i dels cercadors de gangues amb la 8a edició de Fira Outlet Castelló. Edició Street Market.