Josep Calavera, nou jugador del CD Castelló

2462

El CD Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Josep Calavera per a incorporar-se al primer equip *albinegro la pròxima temporada, ocupant una de les fitxes *sub-23.
Josep Calavera Espinach (Cabra del Camp, Tarragona, 2 d’octubre de 1999) és un jove migcampista que arriba a *Castalia procedent del Lleida *Esportiu, on al seu torn estava cedit pel FC Barcelona.
Format en les categories inferiors del *Gimnàstic de Tarragona, Calavera també va jugar a La Pobla de Mafumet de Tercera Divisió, filial del Nàstic, on va despertar l’interés del FC Barcelona. El club ‘culer’ el va fitxar per al Juvenil A, aconseguint el títol de Lliga i la UEFA Youth League.
Aquesta última temporada, Josep Calavera ha jugat cedit al Lleida Esportiu, completant la seua primera campanya en Segona Divisió B, amb uns registres més que positius: amb tan sols 19 anys, ha disputat un total de 22 trobades (15 com a titular), en els quals ha superat els 1300 minuts en la categoria de bronze, anotant també un gol.
Tècnicament molt ben dotat, amb presència física, i amb molt bona visió de joc, Calavera és un pivot que pot jugar en diverses posicions del centre del camp.
Ara, Calavera arriba al CD Castelló per a, de la mà de la millor afició de la categoria, continuar creixent i aconseguir grans èxits en Castalia. Benvingut!

Compartir