Jorge Rodriguez, president de la Diputació de València, detingut per la Guardia Civil per pressumpta malversació de fons públics

1169

Agents de l’Unitat Central de Delincuencia Econòmica i Fiscal (UDEF) han realitzat varies detencions de persones involucrades amb un delicte de prevaricació administrativa i malversació de caudals pùblics, en relació a l’irregualritat en la contracticó de set alts càrregs, els quals no van passar pel Consell d’Administració de l’empresa Imelsa, hui Divalterra.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodriguez, es un dels detinguts, junt al seu cap de gabinet, Ricard Gallego i al president del consell d’administració de Divalterra, Jorge Cuerda.

Per el moment, se han produït enregistraments en la Diputació de València, les dues seus de l’ajuntament d’Ontinyent, ja que Rodriguez es l’alcalde d’aquesta població i el seu propi domicili, al igual que en la seu de Divalterra. Per el moment, no s’ha fet públic el resultat d’aquestos enregistrament, encara que figuren com a detinguts estos tres càrregs.

Les investigacions que han dut a estes detencions han començat després de la denuncia front a la Fiscalia Anticorrupció per part de la formació Ciudadanos en la Diputació de València. Al final, tot ha dessembocat en aquestes detencions i les investigacions que determinaràn a partir d’ara el que passarà amb el president de la Diputació de València i la resta de detinguts.

Compartir