Javier García de Domínguez guanya el 2n Concurs Nacional de Fotografia de Bombers amb “El poder del grup”

1309
el poder del grup concrus fotografia bombers

El poder del grup”, de Francisco Javier García Domínguez, és la imatge que ha obtingut el primer premi del Concurs Nacional de Fotografia de Bombers que organitza el Club Esportiu Bombers provincials d’Alacant amb la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers. Este primer premi està dotat amb 500 euros i medalla d’or de la Federació Llevantina de Fotografia.

El jurat ha donat a conéixer hui la fallada d’este certamen, que té com a objecte posar en valor el treball dels bombers i que compte també amb el suport de més d’una dotzena de firmes patrocinadores.

El segon guardó, dotat amb 300 euros i medalla de bronze de l’esmentada federació, ha recaigut en l’obra “”, de Carlos López Llosa, mentres que el tercer – 150 euros i medalla de bronze – ha correspost a “El colós en flames”, de Sergio Enríquez Nistal.

En la categoria dirigida a empleats del Serveis de Protecció, Extinció d’Incendis i Salvament del Consorci Provincial, el primer premi – 300 euros i diploma- ha sigut per a José Pérez Dorado, amb l’obra “Dansa d’altura”.

El segon premi, – 200 euros i diploma – per a José López Valero, amb “El mestre de zahoríes”, i el tercer – 100 euros i diploma – per a Angel Suárez Iglesias per la seua obra “Nit de centres”.

A més, el jurat ha concedit sis mencions d’honor a:

Alvaro Sangregorio Causí, amb “Bomber”.
Alex Domínguez Marín, amb “Esquelet”.
Jon González Gómez, amb “Reflexos
Carlos Garnacho, amb “Valor davant del treball
José Amérigo Alonso, amb “Companys
Felipe Noguera Tregón, amb “Des de l’aire”.

El jurat qualificador d’esta segona edició ha estat format per Inés Gil Herrera, Laura Medrano i Roberto Ruiz i l’acte d’entrega dels premis se celebrarà pròximament.

Compartir