Japó recibeix a la delegació de Castelló encapçalada per l’alcaldessa de Castelló

1247

La bandera de Castelló oneja al Japó. La delegació castellonenca, encapçalada per l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha arribat a Ube City arropada per una representació institucional de la Prefectura de Yamaguchi, que els ha rebut amb banderes castellonenques.
L’alcaldessa de Castelló ha destacat la bona rebuda per part de les autoritats japoneses, el que “demostra l’excel·lent relació que tenim amb Ube City, que amb aquesta visita continuarà consolidant-se per a seguir afavorint els interessos de totes dues parts”. A més, també ha agraït a Kubota l’interés per les tradicions i costums de Castelló, “ha sigut emocionant veure tantes banderes de Castelló al Japó”, ha subratllat.
L’agermanament de les dues ciutats està concretat per a demà, que “es tracta d’un dels motius més importants d’aquesta visita, perquè és una manera d’unir llaços institucionalment i mostrar al món que Castelló i Ube City són a partir d’ara sòcies a nivell cultural, social, econòmic i acadèmic”, ha explicat l’alcaldessa. La ceràmica, els cítrics i la formació acadèmica també són un dels temes que protagonitzaran les reunions entre la delegació castellonenca i les autoritats nipones els pròxims dies.
Juntament amb l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, viatgen la presidenta de la Cambra de Comerç, Dolores Guillamón; el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo; el vicerector d’Internacionalització de l’UJI, Joan Antoni Martí; la vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, Eva Camacho, i el responsable de Relacions Internacionals de UBE Corporation Europe, Pablo Cruz.

Compartir