Idiomes i cursos formatius per a l’ocupació centren la programació de Joventut el primer trimestre de l’any

1186
espai jove vila-real

La Regidoria de Joventut ha presentat la programació per al primer trimestre de 2018, que se centra, novament, en els idiomes i els cursos formatius per a aconseguir ocupació, sense oblidar les activitats lúdiques i grans esdeveniments.

El proper dimarts 16, a les 19.30 hores, arriba una de les festivitats més esperades, com és la Matxà de sant Antoni. Així mateix, el dia 12 es presenta el llibre de la vila-realenca Gemma Cardera Gil, titulat Lawless, cacería en los distritos, a l’Espai Jove. El 10 de febrer torna el Carnestoltes, que reunirà en la plaça Major les millors disfresses i que preveu una cercavila i animació. Sis dies després, els afeccionats als curtmetratges podran gaudir de la projecció del palmarès del Cineculpable 2017 i del 23 al 25 de febrer l’Espai Jove acollirà el III Campionat de Videoconsoles. Ja al març, està programada la XVII desfilada benèfica de JuCar el dia 10 i l’11 serà la jornada La cultura i la dona en el món japonés. A més, l’Espai Jove acollirà tots els diumenges de gener, febrer –excepte el 25- i març –excepte l’11- activitats de cultura japonesa, en horari de 17.00 a 20.00 hores.

Quant als cursos, tots els dimarts i dijous de gener al març, de 18.00 a 21.00 hores, es realitzarà el de capoeira i tots els dijous del 18 de gener al 22 de març, de 18.00 a 19.30 hores, tindran lloc els Tallers per la igualtat, adaptats a totes les capacitats i a la diversitat, que aquest trimestre se centrarà en la creació de muppets amb plastilina i de gàbies amb aus de paper. A més, tots els divendres del 19 de gener al 16 de març, es realitzarà el Cicle de joventut intercultural, que cada trimestre aproximarà a tres cultures europees. En aquest cas, la italiana, irlandesa i anglesa seran les protagonistes.

En l’àmbit formatiu, els dies 12, 14 i 16 de febrer s’impartirà un Curs avançat d’ofimàtica i també s’ofereixen els nivells A2 i B1 d’anglès (del 19 de febrer al 14 de juny) i el nivell A1 de francès, tots els dilluns i dimecres del 19 de febrer al 13 de juny. També s’ha programat un curs d’Smartphone i Tablet per a Android, els dies 15, 17 i 19 de gener i a partir del 17 d’aquest mes començarà una nova edició de Valencià exprés. Així mateix, torna el curs de Llengua de signes, en aquest cas, el nivell A2, tots els dilluns i dimecres del 24 de gener al 27 de juny i al març es reediten els de Manipulador d’aliments per al comerç (12 de març, de 17.00 a 21.00 hores) i Manipulador d’aliments per a hostaleria (14 de març, amb el mateix horari).

D’altra banda, el 9 de març es realitzarà una jornada de pintura sota el nom Aquarel·la nítida intuïtiva, catalogada com a art-teràpia, destinada a millorar el benestar emocional i social. A aquesta activitat se sumen els cursos d’iniciació a la ràdio, de producció amb Ableton Live, de DJ traktor amb controladors i de DJ Djing amb Ableton.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, anima als interessats a participar en totes les activitats, ja que “des de la Regidoria no solament ens preocupa que els nostres joves gaudisquen d’un oci sa, sinó que a més volem oferir-los alternatives interessants per a millorar el seu currículum i la seua formació per a aconseguir oportunitats laborals”.

Compartir