Hèrcules, Lucentum i Agustins aplicaràn facen descomptes per als abonats en les entrades als seus partits

1018

La regidor d’Esports d’Alacant, Marisa Gayo, ha aconseguit un nou pacte en el món esportiu de la ciutat perquè els abonats als clubs Hèrcules-futbol-, Lucentum -bàsquet- i Agustins -handbol- obtinguen descomptes en les entrades als partits que disputen en la capital.

L’acord pot suposar descomptes de fins al 25%, encara que la quantitat exacta està per perfilar, perquè els actuals abonats a algun d’aquests clubs puga presenciar les competicions esportives en les quals prenguen part els altres.

El conveni estarà en vigor la present temporada amb la idea d’anar perfeccionant-lo en les pròximes, segons han expressat els presidents dels tres clubs: Quique Hernández, Antonio Gallego i Israel González. L’actual diferència en el preu de les localitats als partits de l’Hèrcules (segona divisió B – futbol), Lucentum (LEB plata -bàsquet) i Agustins (divisió honor B – handbol) dificulta el llançament d’un abonament comú, pretensió cap a la qual les tres formacions esportives continuaran avançant.

L’actual acord, rubricat en els respectius documents, i escenificat en les visites de la regidora i els tres presidents aquest matí a l’estadi Rico Pérez, al Centre de tecnificació i a la pista del “*Pitiu” Rochel va encaminat també a beneficiar als equips base dels tres clubs, a que els seus integrants se’ls facilitaran entrades perquè vegen de forma gratuïta les trobades.

Crear sinergies entre Hèrcules, Lucentum i Agustins, guanyar afluència d’afeccionats als seus respectius camps i animar a xiquets i xiquetes de les formacions de l’esport base a veure els millors partits que pot oferir la ciutat són alguna de les finalitats del pacte afavorit per Marisa Gayo.

En la imatge, la regidor d’Esports, Marisa Gayo, amb els presidents de l’Hèrcules, Lucentum i Agustins en instal·lacions del Ric Pérez, del “Pitiú” Rochel i del Centre de tecnificació.

Compartir