Gran éxit de participació al Cross Solidari d’Alacant

1160

El regidor de Recursos Humans, Organització i Qualitat, l’edil socialista Carlos Giménez, ha assistit hui a la sèptima edició del Cross Escolar Solidari organitzada per Mercalicante i que compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, que ha tingut lloc este matí en les instal·lacions de Mercalicante situades en la Carretera d’Ocaña, km 4. Prop de 200 xiquets i xiquetes de la ciutat d’Alacant han participat en esta edició, que enguany ha estat acompanyada de la I Milla premi MercalicanteSalud Mediterránea” destinada a jóvens i adults, congregant a més de 400 persones en total.

La jornada esportiva d’este diumenge s’ha desenrotllat en un ambient distés i familiar on no han faltats atractius per a desenrotllar hàbits de vida saludables com a tallers de fruita i productes per a esportistes. Tots els assistents han pogut disfrutar a més d’activitats organitzades per a totes les edats amb actuacions de ball i una zona de jocs destinada als infantils amb unflables, tallers de pintura o tirolinas. Els aliments no peribles que s’han arreplegat seran destinats a la Fundació del Banc d’Aliments d’Alacant.

Estes carreres solidàries s’organitzen des de la regidoria d’Esports amb l’objectiu que tota la ciutadania puga disfrutar d’una jornada ludicoesportiva en família i amics mesclant solidaritat, diversió i salut.

Compartir