Gaudeix plenament del FIB seguint estos consells

1735

El FIB està a poques setmanes per a obrir les seves portes, així que anem a oferir-te uns consells per a fer que gaudeixques a lo gran de este event tant important.

  • Monta la tenda de campanya en quant arribes: Sabem que es possible que estigues cansat, que vullgues pegar una volteta per Benicàssim, coneixer als veins de parcela o començar la festa de seguida, però si montes la tenda al arribar, ho agrairàs després. Si te’n vas de passeig, pots tornar al recinte molt tard i a vore com montes la tenda de campanya a ixes hores.
  • El menjar, també enllestit: Si no has dut el menjar i la beguda des de casa, es convenient anar a comprar-lo quant abans millor. Benicàssim es una ciutat xicoteta i en juliol tè una gran quantitat de turistes. Els supermercats i les tendes poden quedar-se xicotets ante la demanda i es millor fer la compra al arribar i quant tots están ocupats montant les tendes.
  • Tingueu llesta roba cómoda i una gorra o barret: Molts concerts son durant la nit, però el festival també tè activitats durant el dia, així que será normal tindre que aguantar el sol del Mediterràni. Una roba cómoda, una gorra o barret per protegir-se el cap i inclús un broncejador pot ser una excel·lent idea per a evitar els moments més perillossos del dia.
  • No oblideu hidratar-se: Al recinte de festivals no es permet entrar aigua, així que teniu que guardar part dels diners per a comprar beguda al festival. L’alcohol produeix una deshidratació que pot ser perillosa per la calor. Reserva una mica de sed per a consumir aigua, que et vindrà molt bè. Recorda, al recinte de concerts hi han fonts amb aigua potable per si no vols gastar masa diners.
  • Busca el programa del festival: En ell podràs coneixer quant toquen cada un dels grups i en quin escenari per tindre clar quins son els grups que vols veure i no et vols perdre. Així podàs organitzar la teva estancia al FIB i traure-li el millor partit possible.
  • El móbil, sempre carregat: Es convenient que tingues sempre el telèfon a punt per a cridar, per si perds als amics o sorgís alguna emergencia. Pots trucar al 112 o dirigir-te als serveis de seguretat que están repartits per el recinte del festival.
  • Servei de llançadera fins al FIB: Hi ha un servei de llançadera des de Benicàssim fins als FIB, que tè un cost de poc més d’un euro i permet arribar a la porta principal del Festival sense tindre que caminar fins allí. No funciona durant les 24 hores, així que assegurat dels horaris i podràs anar i tornar més facilment a la zona d’acampada.
  • Utilitza les consignes: No tè que passar res, però es millor que les coses de valor es deixen a les consignes de la zona d’acampada o en el propi festival. Estaràs més tranquil o tranquila i podràs accedir al que necessites en un momento.
Compartir