Garcia presenta la nova imatge de la intranet de l’Ajuntament

603

El vicealcalde i regidor de Modernització a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha presentat la nova pàgina i el nou funcionament de la Intranet. “La idea era canviar la imatge per facilitar l’accés a la informació però sobretot que facilitare la classificació de documents” ha explicat Garcia.

El canvi més destacat ha estat el com buscar la informació dins de la Intranet, ja que “hem passat de classificar les coses per regidories per classificar-ho pel tipus de documents, per poder buscar la informació per temes” ha afirmat l’edil, modificació que facilitarà la feina als treballadors del mateix Ajuntament i per tant, a l’eficiència d’aquest.

Entre altres canvis destacables es pot ressaltar la creació de l’accés a les aplicacions més utilitzades pels treballadors, com el correu electrònic, els tiquets d’avisos o el ‘trello’, què és el programa de govern d’aquest Ajuntament. A més a més, “la creació de la secció per al treballador, que recull, a part de tots els programes que utilitza, també la informació sindical, que era una de les promeses i compromisos que teníem” ha explicat Garcia.

El vicealcalde també ha explicat que “més avant començarem amb la renovació de la pàgina web, ja que és un altre element que necessita una llavada de cara per facilitar a la ciutadania l’accés a la informació municipal” ha conclòs l’edil.

Compartir