Gandia, referent en turisme esportiu

1836

Gandia no només ha rebut milers de turistes durant aquests dies amb motiu de la Setmana Santa, també han estat molts els esportistes d’elit que han aprofitat les jornades festives per realitzar les seves estades de concentració a la nostra ciutat aprofitant el bon clima i les instal·lacions municipals.

Així les coses i dins de la concentració organitzada per Sunsation Beach per a jugadors de països nòrdics de volei platja, aquesta mateixa setmana han estat entrenant a la nostra ciutat Piotr Kantor i Bartosz Losiak, parella classificada actualment com a número dos del 2018 FIVB World Rànquing i que van felicitar a la regidora d’esports, Lydia Morant per les instal·lacions de vòlei situades a la platja de Gandia.

A més, també han estat entrenant a la nostra ciutat aquests dies dos equips de triatón punters en l’àmbit nacional com són el CDM Avant Montcada i el CT Huracán València, amb l’atleta Victor Benages, campió autonòmic distància olímpica el 2017 al capdavant.

D’altra banda, la pista d’atletisme municipal, també ha acollit l’stage de Setmana Santa de la selecció d’Atletisme de la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDC); la selecció d’atletisme de Castella la Manxa, un grup d’entrenament d’atletisme madrileny dirigit per Adrian Aroyo i l’equip d’atletisme VFL Winterbarch Alemanya.

La regidora delegada d’esports, Lydia Morant, ha declarat que “durant tot l’any treballem molt per atraure equips esportius de primer nivell a la nostra ciutat. En totes les Fires de Turisme hem estat posicionant la nostra ciutat com una destinació esportiva i els resultats comencen a donar fruit. Seguirem potenciant aquesta línia perquè atrau la nostra ciutat a esportistes professionals amb alt poder adquisitiu i ens posiciona com a ciutat saludable i esportiva”.

Compartir