Gandía organitza la tercera edició de ‘Recicla els teus aparells’ els dies 17 i 18 de maig

1430

La tercera edició de la campanya ‘Recicla els teus aparells’ arriba un any més a Gandia. Una iniciativa basada en la conscienciació sobre el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE). Un equip de professionals recorrerà diferents carrers de la ciutat informant sobre la importància d’aquest tipus de reciclatge i incentivant-lo mitjançant premis a aquells que col·laboren.

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic y Desenvolupament Rural, junt a Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Ecotic, European Recycling Platform y Fundación Eco-Raee’s, reediten de nou una campanya què, a més de conscienciar, busca la implicació per tal de recollir la major quantitat d’aparell elèctrics i electrònics i garantir el seu correcte reciclatge.

L’acumulació de telèfons mòbils, ràdios i altres aparells en desús és força freqüent a tots els domicilis, així com també comerços i oficines. Fruit d’aquesta situació la campanya gira al voltant de la recollida i, alhora, informació sobre la transcendència de reciclar correctament els residus per a respectar el medi ambient.

L’actuació tindrà lloc els propers dies 17 i 18 de maig a la Plaça Major (davant de l’ajuntament); i un equip uniformat amb la imatge de la campanya visitarà alguns carrers amb bicicleta per conscienciar i recollir aquest aparells tecnològics. Amb la clara intenció de motivar la participació, s’entregaran premis in situ a tots els veïns que dipositen els seus aparells en desús. A més, sortegen un Ipad de 32G a través de la seua pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

Compartir