Gandia estendrà la xarxa wifi municipal a espais públics

1049

El regidor responsable d’Administració i Modernització en l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat aquest migdia l’anunci fet per la Comissió Europea que atorga a Gandia una quantitat de 15.000 € per finançar la instal·lació de connexions wifi gratuïtes en espais públics com places, parcs, biblioteques i centres de salut.

A la convocatòria realitzada per la Unió Europea per donar suport a la instal·lació de connexions d’alta velocitat es van presentar prop de 10.000 ajuntaments sent Gandia un dels 510 d’Espanya que accediran als ajuts.

Sobre l’adjudicació de l’ajuda europea, Jose Manuel Prieto ha declarat que “entenem internet com un dret ciutadà que no genere desigualtats sobretot si un no podia pagar-ho per mantindre una relació digital amb les administracions o la resta dels ciutadans” i ha recordat que aquesta legislatura ja es va implantar la xarxa de wifi pública en tots els edificis municipals.

“Amb aquesta ajuda europea del Wifi for EU, ja no depenem de la Comissió del Mercat de la Competència i podem fer el salt a estendre la xarxa de wifi públic i gratuït a espais com places, carrers i fins i tot la platja”.

Compartir