Gandia donarà treball a 50 aturats del sector agrícola durant l’estiu

1301

La nova regidora delegada de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, ha anunciat aquest matí que el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, a través del SEPE, ha atorgat una ajuda de 217.743 € a l’Ajuntament de Gandia per a la contractació durant l’estiu de 50 persones aturades agrícoles per a la realització de tasques de conservació i desenvolupament del patrimoni forestal, del medi ambient, la prevenció d’incendis o la creació i millora d’infraestructures rurals en diverses zones de l’àrea periurbana de Gandia. L’Ajuntament hi afegirà 16.618 € més. “La principal novetat és que les contractacions no seran mensuals com fins ara, sinó de 3 mesos, per donar major estabilitat laboral als treballadors del sector agrícola”.
Gandia ha presentat dos projectes que s’hi desenvoluparan en 6 zones. 25 treballadors/es hi actuaran durant aquest període en tasques del servei d’Espais Verds i Higiene Ambiental a:
– L’entorn de l’Alqueria del Duc-Ullals i connectivitat Marjal.
– Via Verda del Serpis i zones de connectivitat de l’Anella Verda.

Els altres 25 realitzaran tasques del Servei d’Agricultura a 4 zones:
– Entorn del Barranc de Borrell i de la Caldereta (Parc natural municipal Parpalló-Borrell).
– Entorn de la partida de Marxuquera Alta, Marxuquera Bixa, La Torre, Rafalcaid i Alqueria del Duc.
– Entorn de la Marjal de Gandia.
– Entorn de la Platja de l’Auir.

“Un any més, ens acollim a aquesta subvenció, ja que considerem que és una ajuda important per a les persones que treballen en el camp i es queden sense treball una vegada finalitza la campanya. A més, es contribueix a millorar i conservar el nostre entorn natural, gràcies també als coneixements d’aquests treballadors i treballadores del sector primari”.

Compartir