Francis Coquelin ja vesteix la samarreta del Valencia CF

1142

Ahir dijous va tindre lloc a la ciutat esportiva de Paterna la presentació de Francis Coquelin, que ja va vestir la samarreta del Valencia CF. El jugador francés ja s’ha ficta a les ordres de Marcelino, que ha confiat en ell per un “projecte a llarg termini”. Les converses van començar ja fa un temps, però no ha segut fins ara que el jugador ha acceptat vindre fins el club valencià i deixar el seu lloc en l’Arsenal.

El president del club, Anil Murthy, va donar la benvinguda al nou jugador, resaltant la intenció del Valencia en estar “sempre atent al mercat per reforçar aquesta gran plantilla, que està oferint un gran rendiment, amb qualitat i jugadors compromessos per triompfar amb el Valencia”.

Per la seva banda, el jugador assenyala que se considera “un mig-centre defensiu i la recuperació es lo que millor faig. Me gusta jugar la pilota però la meva qualitat principal es defendre i la recuperació del baló”. A més, creu que podrà adaptar-se bè a la disciplina de l’equip, sobre el que ha parlat amb Cazorla, qui li ha assegurat que es un gran club en el que estarà molt a gust.

Compartir