Fira ‘Tu Boda’ a través d’un portal web

4297

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha optat per organitzar la Fira ‘Tu Boda y Eventos’ de manera virtual, a través d’un portal web que reunirà a prop de 70 expositors d’uns 16 sectors diferents per a celebrar aquesta cita anual del calendari de fires de Castelló. El regidor de l’àrea, David Donate, ha recalcat que, d’aquesta manera, es dóna suport a unes 70 empreses, pimes, persones autònomes i emprenedores que no perden d’aquesta manera l’aparador que ofereix aquesta fira d’esdeveniments.

“La Fira Les teues Noces i Esdeveniments és una cita marcada en el nostre calendari perquè implica un suport al comerç local de Castelló dedicat o vinculat a les celebracions i cerimònies”, ha apuntat. Donate ha posat l’accent que l’emergència sanitària i social per coronavirus ha impedit organitzar enguany la fira en el seu format presencial. “No obstant això, hem redirigit els esforços per a celebrar aquesta fira de manera virtual, a través d’un portal web on més de 70 expositors de Castelló oferiran els seus productes i serveis de manera online i puguen continuar promocionant-se en un àmbit com el de les cerimònies”, ha indicat.

Per a això, s’ha habilitat la web tubodayeventoscastellon.com a través de la qual es pot accedir a 16 sectors relacionats amb la fira. Entre ells, expositors virtuals de fotografia o vídeo, música, moda, floristeries, decoració, detalls, organització d’esdeveniments, servei d’àpats, etc. Prop de 70 expositors organitzats a manera d’una fira presencial. A més, 36 empreses participen per primera vegada en aquesta fira.

La web, que ja pot visitar-se, romandrà activa durant sis mesos per a aquelles persones que vulguen organitzar algun tipus de cerimònia al llarg de 2021 i 2022 i que podran contactar directament amb els expositors que s’han sumat a la iniciativa. La Fira ‘Tu Boda y Eventos’ virtual oferirà també promocions, descomptes i sortejos, a més d’accés a tallers, showrooms, etc.

Les persones que visiten la fira online podran contactar directament amb les empreses, comparar i preguntar quan vulguen i des d’on vulguen.

Més coses de Castelló al portal www.castellonvirtual.es

Compartir