Finalitza la reurbanització del carrer Vicent Brull

1052

L’Ajuntament obrirà hui, dimecres 18 de setembre, el tram del carrer Vicent Brull comprès entre Vicent Gallart i l’avinguda Mediterrani, en el Cabanyal. Els treballs de reurbanització d’esta via s’emmarquen en un conjunt d’obres que s’executen en el barri, l’evolució de les quals ha sigut objecte d’una reunió que han mantingut hui la regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldesa, Sandra Gómez, amb l’associació de veïns i veïnes el Cabanyal-Canyamelar.

La regidora Sandra Gómez ha assegurat que des de la seua delegació s’està treballant per a “donar l’impuls definitiu a la regeneració d’una de les zones més degradades del Cabanyal-Canyamelar”, i en este context s’han dut a terme les obres que s’han iniciat este mes per a finalitzar la reurbanització de l’avinguda Mediterrani i Doctor Lluch i que s’uneixen també al començament de les obres de reurbanització del carrer Sant Pere.

Així mateix, ha manifest que té previst la presentació del projecte de remodelació de la plaça del Rosari que també començaran este mes i posteriorment realitzarà un recorregut per alguns dels carrers del barri per a comprovar el desenvolupament de les obres de reurbanització que, segons ha ressaltat, “estan recuperant espai públic per als veïns i veïnes. D’esta manera, a més de l’obertura del carrer Vicent Brull, Sandra Gómez visitarà demà les obres de reurbanització del Jardí Lorenzo de la Flor.

Compartir