Èxit per a les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports

4454

Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports han finalitzat amb molta participació en les diferents activitats gastronòmiques. D’aquesta manera, els establiments participants han vist plens els seus locals per a degustar els menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports durant els quasi dos mesos que han tingut lloc aquestes jornades gastronòmiques. Així, morellans, morellanes i visitants han pogut gaudir de la gastronomia característica d’aquesta zona.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “les XVI Jornades de la Trufa han finalitzat deixant molt bon sabor de boca a la localitat, ja que les degustacions, showcooking i tallers han tingut una elevada participació de morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha comentat que “els menús especials elaborats amb trufa han sigut un èxit, de manera que alguns establiments continuen oferint-los durant el mes de març”. Jorge ha comentat que “aquestes jornades s’han consolidat en el calendari i són un gran atractiu de la ciutat durant la temporada més baixa de turisme a Morella, per la qual cosa són un gran impuls turístic durant l’hivern”. Finalment, ha agraït “a tots els establiments que han participat de les Jornades de la Trufa la seua col•laboració i implicació perquè foren un èxit”.

Les XVI Jornades de la Trufa de Morella han sigut un atractiu turístic de la ciutat més durant el seu transcurs. Així, en aquesta edició han participat El Faixero de Cinctorres, Restaurante-Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Casa Roque, Cardenal Ram, Vinatea i La Fonda Moreno de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i el Palau dels Ossets de Forcall i alguns d’ells continuen oferint menús especials fins al 19 de març.

Cal destacar que dins de les Jornades de la Trufa està ubicat el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa. Aquest també va ser un èxit on les degustacions i les taules redones es van combinar durant un cap de setmana per a gaudir de la literatura i la gastronomia amb la participació d’escriptors i escriptores, periodistes i altres referents a nivell nacional de la novel·la negra.

Compartir