Estiu cultural i esportiu a Vilafranca

579

Vilafranca, com a capital cultural de la Comunitat Valenciana, encara els mesos d’estiu amb una gran activitat cultural i esportiva. Així les coses, aquesta mateixa setmana la programació estival compta el dijous amb la projecció de la pel•lícula “Campeones” a les 22.30h en la plaça de bous dins del cicle “Cinema a la fresca”. El divendres 5 a la Casa Social a les 19h es presentarà el llibre “L’esglèsia parroquial de Vilafranca” de Rafael Monferrer Guardiola. Finalment, el dissabte hi haurà una visita guiada a les pintures rupestres de la Covatina a les 10h; durant la vesprada se celebrarà la XXVI Trobada Comarcal de Bandes de Música Els Ports-Alt Maestrat i a la nit es podrà veure en directe des del Teatre Raval de Madrid l’òpera Il trovatore en el Videoclub.

Així mateix, com a dates clau de l’estiu cultural vilafranquí cal ressaltar la celebració de la Fira de la Magdalena el cap de setmana del 20 i 21 de juliol; el dissabte 3 i el diumenge 4 d’agost la posada en escena del VI Festival de Música 775 i el diumenge 8 la festa de la Mare de Déu del Llosar. Del 9 al 18 d’agost tindran lloc les festes patronals del municipi amb multitud d’activitats per a tots. Finalment, del 23 al 29 de setembre seran les Jornades de la Gent Gran.

Cal ressaltar, a més, que durant tot l’estiu es duran a terme esdeveniments esportius, actuacions musicals i projeccions de pel·lícules. De la mateixa manera, hi haurà exposicions, tallers i cursos de formació tant per a grans com per a xicotets. Les visites a la Covatina i altres punts d’interés patrimonial del municipi se succeiran durant l’estiu.

Compartir