Espido Freire presenta la novel·la ‘El misterio del Arca’, premi ‘Letras del Mediterráneo’ junt al president de la Diputació de Castelló

1203

La Diputació de Castelló ha acollit esta vesprada la presentació del llibre ‘El Misterio del Arca’, d’Espido Freire, el seu màxim impuls a internacionalitzar el certamen literari ‘Letras del Mediterráneo’ com a instrument de promoció turística de la província. L’escriptora guardonada en esta tercera edició del certamen literari en la categoria de Novel·la Històrica, ha creat amb esta obra una màgica aventura que trasllada al lector al segle I, en plena Hispània Romana.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha sigut l’encarregat de presentar l’autora i la seua novel·la en un certamen de què ha destacat que “promocionem la terra de què ens sentim tan orgullosos a través de la millor literatura com un aparador únic. I la bona literatura es llig en totes les parts i seduïx a milers de lectors perquè vinguen a conéixer l’escenari d’eixes histories”.

Aquesta iniciativa de la Diputació premia aquelles bones novel·les que tenen a la província de Castelló com a escenari, i a hores d’ara són ja 12 llibres publicats amb més de 100.000 lectors de tot el país. “L’objectiu d’unir cultura i turisme a través de les millors plomes espanyoles no és un altre que el de continuar sumant oportunitats als nostres pobles.”

Guardonats d’excepció

Quatre dels millors escriptors del moment han escrit les seues novel·les inspirant-se en els atractius de Castelló i transmetent a través del seu talent eixes sensacions i atractius a milers de lectors de tot el món en esta tercera edició de Lletres del Mediterrani. D’Espido Freire cal destacar, entre les seues múltiples facetes, que és la guanyadora més jove del premi Planeta i actual vencedora de l’última edició del Premi Azorín de novel·la. “Una novel·lista de reputació internacional que va conéixer Castelló i va decidir plasmar la bellesa dels seus paisatges i muntanyes en el seu nou llibre”, ha destacat Moliner.

Compartir